WiFi4EU Portal

WiFi4EU: cererea dumneavoastră de participare la inițiativa WiFi4EU Call 4

Stimată doamnă/Stimate domn,
Ne pare rău să vă informăm că cererea de participare pe care ați introdus-o pentru Lenauheim nu poate fi finanțată în cadrul cererii de proiecte Call 4, din cauza numărului limitat de cupoane valorice disponibile.

Dacă nu sunteți de acord cu prezenta decizie, puteți contacta INEA în termen de 10 zile de la primirea acestui e-mail, la adresa următoare: INEA-CEF-WIFI4EU@ec.europa.eu. Nu uitați să includeți în mesaj numele țării și municipalității dumneavoastră.
Puteți introduce o acțiune în anulare împotriva Comisiei în temeiul articolului 263 din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene, în termen de două luni de la primirea acestui e-mail. Instanța competentă în materie de proceduri de anulare este Tribunalul Uniunii Europene.
În cazul în care considerați că este vorba despre un caz de gestionare defectuoasă, înaintați o plângere către Ombudsmanul European, în termen de doi ani de la data la care ați luat cunoștință de faptele care stau la baza plângerii dumneavoastră (accesați http://www.ombudsman.europa.eu).
Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de inițiativa WiFi4EU.

Cu stimă,
Echipa WiFi4EU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *